Kasseterminaler - kasseapparater

Unitec ApS er landets førende leverandør af kasseterminaler - kasseapparater til restaurationsbranchen. Siden 1993 har Unitec solgt og serviceret systemer og udstyr til landets førende restauranter, store kæder og nye, spændende take away koncepter. Unitec påtager sig rollen som totalleverandør af betalingssystemer gennem en række stærke samarbejder med blandt andet verdens førende producenter af kasseterminaler, stationære som håndholdte samt softwareløsninger. Dermed er vi altid på forkant med produkter og løsninger – og i stand til at sammensætte den rette løsning til ethvert behov.

Danmarks mindste kasseterminal!

CHD 8 er en ny generation af mobile kasseterminaler og vejer kun 270 gram!

CHD 8 er den ideelle løsning for Festivaler, hvor kompakthed og mobilitet er de afgørende faktorer. CHD 8 er IP 67 godkendt det vil sige at den er beregnet til at arbejde udenfor under alle forhold. Det kompakte og moderne design af CHD 8 terminalen tillader bekvem arbejde, enten holde det i hånden, eller placere den stationære på disken. Det store 5”-display og baggrundsbelyst skærm giver praktisk arbejde med terminalen under alle forhold.

Læs Mere

Danmarks mindste kasseapparat med integreret printer

NANO-TEC er en ny generation af mobilt kasseapparat og vejer kun 500 gram.

 

NANO-TEC er den ideelle løsning for mindre detailforretninger steder, hvor kompakthed og mobilitet er de afgørende faktorer. Det kompakte og moderne design af kasseapparatet tillader bekvemt arbejde, kan betjenes håndholdt, eller placeres stationært på disken. Det store LCD-display og baggrundsbelyste tastatur giver praktisk arbejde med kasseapparatet under alle forhold. NANO-TEC vejer kun 500 gram.

Læs Mere

Køb eller lej et MIKRO-TEC kasseapparat

Står du og mangler et lille kasseapparat så se her        

Nu med dankort

MIKRO-TEC kasseapparat er skabt til alt fra små til mellem store butikker. Kasseapparatet er ikke større end det kan stå på et A4 ark og trods sin kompakte størrelse lever funktionaliteten fuldt op til et standard kasseapparat og derudover har det grafisk LCD skærm, easy drop af papir, grafisk logo, UV lys til kontrol af pengesedler, elektronisk journal, mulighed for PC kommunikation og tilkobling af Betalingsterminal og scanner, sidst men ikke mindst kan den udskrive op til 500 Kvitteringer på batteri.

Læs Mere  

Køb eller lej et MINI-TEC kasseapparat

Står du og mangler et kasseapparat med mange varegrupper så se her

MINI-TEC kasseapparat er skabt til alt fra små til mellem store butikker. Kasseapparatet findes i 4 versioner flat eller alm tastatur 58 eller 80 mm printer.

MINI-TEC kasseapparat er skabt til alt fra små til mellem store butikker.MINI-TEC er skabt til små og mellemstor butikker hvor der er behov for mange varegrupper. MINI-TEC har samme funktionalitet som et standard kasseapparat og endnu mere - det har en grafisk LCD-skærm, easy drop af papir, bordstyring, elektroniske journal mulighed for PC kommunikation, scanner, vægt og integreret dankortterminal, sidst men ikke mindst så kan den køre på batteri op til 500 transaktioner.

Læs Mere

Ny generation af kasseterminaler/kasseapparater.

MEDI-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEDI-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov.

Alligevel er kasseterminalen elegant og ikke mindst meget hurtig. Kasseterminalen har direkte tænd/sluk, da den ikke skal starte et tungt operativt system. Derved er kasseterminalen også fri for virusangreb og hacking.

MEDI-TEC er rent teknisk udstyret med både med USB port og SD kort, hvilket gør det meget let at trække data fra terminalen eller at opdatere den på stedet.

MEDI-TEC har indbygget VESA beslag og kan monteres på stander.

Læs Mere

Ny generation af kasseterminaler/kasseapparater.

MEGA-TEC kombinerer fordele ved en række hardware og software teknologier men er samtidigt en af branchens mest robuste kasseterminaler. MEGA-TEC har ingen bevægelige dele, ingen harddisk eller ventilator, hvilket gør den meget pålidelig og stabil. Den ældes meget langsomt og har en lang levetid og meget lidt servicebehov. Kasseterminalen har direkte tænd/sluk, da den ikke skal starte et tungt operativt system. Derved er kasseterminalen også fri for virusangreb og hacking.

MEGA-TEC er en meget kompakt terminal, der passer ind i de fleste servicekoncepter. Med 15'' TFT touch skærm giver kasseterminalen en god brugeroplevelse. Menu strukturen er enkel og logisk opbygget. Der er såkaldt 'drag-and-drop', hvor man med fingrene let flytter rundt på f.eks. bordopstillingen.

MEGA-TEC er rent teknisk udstyret med både 4 USB porte og SD kort, hvilket gør det meget let at trække data fra terminalen eller at opdatere den på stedet.

NYHED - Kan nu køre sammen med Androide mobiltelefoner.

Læs Mere  

All-in-one POS Terminal

CHD 8700 er beregnet til at være enten POS-terminal eller Panel PC, og med sine 15 "ægte flad touch-panel og strømlinet design lever CHD 8700 op til de krav der i dag stilles til en POS /Panel PC.

CHD 8700 er helt lydløs (ingen blæser) der uden kedelige støj, der gør at den passer perfekt alle steder, ligegyldigt hvor terminalen bliver placeret.

CHD 8700 har et robust kabinet hvor der er brugt trykstøbning teknologi, så den kan placeres i barske omgivelser. 

  • Opfylder de mest avancerede krav inde for design
  • Skærm helt til kant med Flat Touch-teknologi
  • Robust kabinet fremstillet af aluminium
  • Lydløs terminal (ingen blæser) og meget lavt strømforbrug
  • Mange forskellige muligheder af periferiudstyr

  Læs Mere

Stabilitet og Design

PI Spin Touch er ubestridt branchens mest elegante kasseterminal, hvor fokus er på design og skærmkvalitet. PI sætter fortsat standarden for touch skærme. Touch terminalen fås med enten 8’’ eller 15’’ TFT skærm (Spin8 og Spin15) og har allerede vist sig populær i danske restauranter og caféer – både blandt personale, ejere og gæster.

PI Spin er RAM baseret, hvor alle informationerne ligger direkte på kasseterminalen. Det giver en meget hurtig og sikker arbejdsgang. TFT skærmen er lys, stærk og refleksfri. Kasseterminalen har alle de faciliteter, der kræves af et moderne restaurantsystem, herunder: Tjenernøgler, biotermisk aflæsning (fingeraftryk), Ethernet og Back Office program. Terminalen er en elegant, kompakt, ekstremt driftsikker og nem at bruge.

 Læs Mere

Kasseapparat i skyen

CPOS-Tablet er en af de mest fleksible kasseløsninger på markedet. Via den webbaserede administrationsdel kan administration og rapportaflæsning let tilgås overalt i verden, det eneste krav er adgang til internettet.
Cloud computing teknologi er med til at gøre CPOS-Tablet til en fleksibel og stabil kasseløsning.

Fordele ved en cloud baseret kasseløsning:

- Datasikkerhed
- Backup
- Fleksibel adgang til data
- Hurtig genetablering efter hardwarefejl 

Læs Mere  

Til toppen