Kaldesystemer

Long Range Systems (LRS)

Amerikanske Long Range Systems (LRS) er en af verdens førende producenter af trådløse kommunikationssystemer til f.eks. kantiner, restauranter, caféer, barer, diskoteker, supermarkeder, have center, byggemarkeder og servicværksteder. LRS har gennem snart 15 år udviklet produkter og løsninger, der har revolutioneret branchen, og som i dag er patenteret. Som led i den europæiske vækststrategi har LRS valgt Unitec som dansk agent.

Servicekald sættes op på udvalgte steder – f.eks. ved servicekassen, returpant, vin, frugt/grønt, tekstil, radio/tv. Udvalgte medarbejdere udstyres med en personsøger. Når man bliver kaldt, vibrerer personsøgeren og i displayet vises nummer på den afdeling, der ønsker hjælp. Servicekald giver mulighed for at yde en god og målrettet kundeservice. Produktet er 100 % vandtæt og kan bruges i alle brancher – til glæde for både kunder og personale.

Læs Mere

Medarbejdere kan udstyres med en personsøger. Når man bliver kaldt, vibrerer personsøgeren, og beskeden vises i displayet. Nemt, hurtigt og problemfrit. Personalekald kan anvendes bredt – f.eks. til dørmænd, afryddere, opfyldere, managers, barpersonale eller lignende.

Læs Mere

Når gæsten har bestilt og betalt for maden, får vedkommende udleveret en brik, som tages med ned til bordet. Når maden er færdig og klar til afhentning, blinker brikken. Gæsten bringer brikken hen til disken og får udleveret maden. Nemt, hurtigt og problemfrit. Gæstekald kan fås i mange varianter – og giver let kommunikation med gæsterne. Den gør betjeningen let uden at skulle gøre brug af højtaleranlæg eller lignende.

Læs Mere  

Hver tjener udstyres med en personsøger. Når gæstens mad er færdig, vibrerer personsøgeren – og tjeneren kan hente gæstens mad. Nemt, hurtigt og problemfrit. Med tjenerkald får man en meget effektiv kommunikation mellem personalet – uden at forstyrre gæsterne. Tjenerkald kræver ingen særlig installation – og er enkel og driftsikker. Kaldesystemet kan programmeres trådløst.

Læs Mere

Til toppen