Udskiftning af betalingsterminaler

En lang række betalingsterminaler skal i løbet af det næste års tid udskiftes til nye, da alle terminaler inden udgangen af 2013 skal leve op til PCI-PED kravene (Payment Card Industry PIN Entry Device), som de internationale kortselskaber har fastlagt.
 
Siden den 1. januar 2010 har det været et krav, at alle nye betalingsterminaler skulle være godkendte efter de internationale sikkerhedsspecifikationer, PCI-PED (PIN-beskyttelse), EMV (chip-specifikationer) og PA-DSS (terminalsoftware). Dette gælder altså fra den 1. januar 2014 også alle eksisterende betalingsterminaler.
 
Kortselskaberne forsøger med disse krav at skærpe sikkerheden for betalingsløsninger, således at de er i stand til at imødegå risikoen for svindel og misbrug.

Mobile Pay Integration

Kunderne holder blot deres smartphone op foran MobilePay-Boksen og godkender betalingen i MobilePay.

Sådan betaler man med MobilePay i butikken:

• Kunden åbner MobilePay og indtaster personlig kode.

• Kunden holder mobilen mod MobilePay-boksen ved kassen eller scanner QR-koden.

• Kunden modtager beløbet i sin MobilePay app fra kassen.

• Kunden godkender betalingen i appen.

  Læs Mere  

Mobil betalingsterminal

Fuld mobilitet på menuen

Mobil 250G GPRS – Med farveskærm

Mobil 250G GPRS er en lille, smart mobilterminal, der ved betaling med chipkort og PIN-kode eller NFC gennemfører markedets sikreste og hurtigste transaktioner.

Den er ideel til eksempelvis restauranter og cafeer, der ønsker at opnå større handlefrihed og samtidig vil øge serviceniveauet i form af bedre betalingsfaciliteter.

Læs Mere  

Ingenico betalingsterminal

Kan integreres med alle kasseterminaler fra Unitec og kan håndtere de nye chipkort regler frem til 2021 – klar til at formidle en sikker betaling.

IPP-350 betalingsterminal er en meget driftssikker og hurtig terminal til kantiner, butikker og forretninger med mange daglige transaktioner.

IPP-350 betalingsterminalen indeholder helt nye funktioner  og har bl.a. et stort farvedisplay, som gør det muligt på sigt at introducere vejledninger, logo, reklamer osv. for kortholderen. Den har endvidere en ergonomisk og let tilgængelig NFC-læser monteret på siden, hvilket gør den klar til mobilbetaling.

Terminalen tilsluttes via en kasseterminal fra Unitec og dennes internetforbindelse.

Læs Mere  

Til toppen